Kurser

Kvalitet på jorden genom krogen

En inspirationskurs för hållbara matsystem. Restauranger spelar en avgörande roll i matsystemet, inte bara genom att servera god och hälsosam mat, utan också genom att inspirera samhället och dela med sig av sin kunskap till gästerna. Vi behöver omvandla våra matvanor till mer hållbara alternativ, och denna omställning kan vara både givande och lönsam för företaget.

Vår kurs består av två inspirerande och smakfulla dagar fyllda med föreläsningar och workshops ledda av experter som delar med sig av kunskap och konkreta verktyg för att påverka matsystemet positivt. Vi kombinerar teori med praktiska övningar och diskuterar tillsammans utmaningar och lösningar för att arbeta mer hållbart. Under kursen kommer du även att lära dig om beteendevetenskap, nudging och hur man kan påverka gästerna på restaurangen utan att de ens är medvetna om det. Kursinnehållet grundar sig på måltidskonceptet Diet for a Green Planet.

Är din restaurang intresserad av att delta i vår kurs? Håll utkik på vår hemsida där vi löpande annonserar nya kurstillfällen! Eller kontakta oss direkt om du är intresserad av att arrangera en kursomgång tillsammans med fler restauranger och aktörer.

Tidigare deltagare inkluderar Café Nizza, 800 grader, Portal, Doma, Wood, Oxenstierna med flera restauranger.

Tidigare talare inkluderar Rune Kalf Hansen, Niklas Karlsson (Studio 2000), Stefan Eriksson, Rebecka Milestad (KTH), Jack Muirhead (MAD Academy), Per Styregård, Sébastien Boudet, Elmar (Solmarka Gård), Morgan (PM & Vänner), Flemming (Stedsans in the Woods), Cecilia Tompson (Linköpings universitet) med flera.

Boka Kurser

Är din restaurang intresserad av att delta i vår kurs? Håll utkik på vår hemsida där vi löpande annonserar nya kurstillfällen! Eller kontakta oss direkt om du är intresserad av att arrangera en kursomgång tillsammans med fler restauranger och aktörer.

Datum och Tid

Kursdag 1 – Måndag 4 september, 

Kursdag 2 – Måndag 2 oktober 

Tid: kl. 08:30-16:30

Plats: PM & Vänner, Växjö

Övrigt: Vi bjuder på frukost, fika och lunch

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Kursen har ett värde på ca 15 000 kr, men vi erbjuder den för 2 000 kr EX moms per deltagare så att alla restauranger har råd att delta. Anmäl dig eller din personal genom att svara på formuläret ovan där ni ger en kort motivering till varför just du/ni vill gå denna kurs. Vi kommer att välja ut representanter vi ser har vilja och möjlighet att göra långvarig systemförändring i sin verksamhet. Vi tar emot anmälningar från och med nu och till och med den 20 augusti. Vi har ett begränsat antal platser och kommer att välja ut representanter löpande. Betalningen sker efter bekräftelse om ni fått en plats på kursen.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår projektledare Ronja Holmström på ronja@reformaten.com.