Föreläsning

Boka en Föreläsning

Reformaten erbjuder inspirerande föreläsningar med fokus på varför maten är nyckeln till en hållbar värld. Vi gör det lätt att engagera sig och betonar matens övergripande inverkan på människor, djur och natur. Genom att koppla matsystemet till de globala hållbarhetsmålen adresserar vi både klimat- och miljöpåverkan, samt rättvisefrågor och folkhälsa. Självklart lyfter vi också fram det njutbara och goda med maten, och förklarar varför det bör vara enkelt att äta hållbart.

Boka Olga Grönvall Lund som föreläsare.

Tidigare kunder inkluderar Svenska Institutet, Sveriges Folkhögskolor, Zound, Way Out West, Matsymposium i Oslo, Visita, Ekomatsligan, Mälardalens universitet och Malmö Food Council mfl
”Olga Grönvall Lund – vilken energi och vilket engagemang! Och tänk att vi alla faktiskt kan göra stor skillnad. Att välja bra mat och äta ’rätt’ ska inte vara svårt eller kännas som ’pekpinnar’. Alla borde få lyssna på Olga.”

– Erica Åberg, General Manager, Radisson Collection Strand Hotel
”Olga Grönvall Lund – Med stort engagemang och bred appell visar hon hur vi kan skifta vårt matsystem mot en mer robust och hälsosam riktning. Hennes tydliga röst och smittande energi väcker publiken och visar att möjligheterna är stora när det gäller att förändra matsystemet!”

– Idun Bjerkvik Leinaas, Matsymposium/Debio
”Olgas föreläsning berörde och väckte engagemang! Hennes personliga berättelse om hur hon hittade sitt engagemang gjorde det tydligt att vi alla kan göra något för att bidra till en hälsosam planet – det handlar bara om att hitta sin egen nyckel och sitt eget driv. Dessutom är hon otroligt kunnig! Rekommenderas varmt!”

– Miriam Steinbach, Folkhögskolornas serviceorganisation FSO